Aloe Vera Pure gel Aurea - 150 ml. Grotere weergave

Aloe Vera Pure Gel Aurea - 150 ml.

Nieuw

Aloe Vera Pure Gel van Aurea bevat zuivere ongeraffineerde verse gelei van Aloe Vera. Het bevat een natuurlijk kalmerende werking.

Uitwendig gebruik.

Meer details

11,95 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Pure gel 98% van Aloe Vera, versterkt door een natuurlijk geleermiddel, dat rijk is aan polysacchariden. Breng de gel indien nodig meerdere keren per dag op de huid aan.

Uitwendig gebruik.

INCI: Aloe Barbadensis Gel (Bio), Glycerine (Bio), Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Benzyl alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid Volgens de referentie - systeem van de Ecologische en Biologische Cosmetica

98% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 96.95% van de totale ingrediënten zijn van Biologische landbouw.

Voor zijn gamma AUREA, heeft Galeoce Cosmetics Natural de beste biologische Aloë Vera geselecteerd en in een zeer hoge concentratie gebruikt in de producten. Het gamma AUREA is het resultaat van een jarenlang ontwikkelingsproces. Om doeltreffend te zijn voor huid en haar, moet de gebruikte Aloë Vera in hoge concentratie aanwezig zijn en meerdere actieve elementen bevatten (polysacchariden). Galeoce Cosmetics Natural heeft als doel de ontwikkeling van producten, met een hoge concentratie aan actieve stoffen, die een optimaal resultaat garanderen. Deze actieve stoffen worden op basis van een zeer strenge selectie bekomen.

Aloë Vera is hypoallergeen en tevens hydraterend. Ze regelt de PH van de huid, dringt diep door en voedt de opperhuid en de lederhuid. Ze verwijdert eveneens dode huidcellen en herstelt de huidcellen. Aloë Vera verbetert niet alleen de samenhang van de fibroblastische cellen maar versnelt tevens de aanmaak van collageen. Een waarachtig wonder van de natuur, Aloë Vera wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt.

De filosofie van Natural Cosmetics Galeoce is om een gamma van hoogwaardige producten aan te bieden met een hoge concentratie van een actief element. Voor AUREA, heeft Galeoce Natural Cosmetics gekozen voor de beste biologische aloë vera en geconcentreerd in grote hoeveelheden in hun producten. Deze plant heeft bijzondere eigenschappen. AUREA is een productengamma voor het "hele gezin" Je kunt het gebruiken voor baby''s, kinderen en volwassenen, om huidirritaties, insectenbeten, zonnebrand te verzachten, enz.

Alle producten zijn hypoallergeen. AUREA is het resultaat van jarenlang onderzoek. Galeoce Natural Cosmetics heeft deze ingrediënten met de grootste zorgvuldigheid gekozen.

Aurea producten zijn gecertificeerd als biologisch door Ecocert SAS cosmetica.

20 Andere producten in dezelfde categorie: