Cat's Claw Grotere weergave

Cat's Claw

Nieuw

Cat's Claw (Uncaria tomentosa) Heilzame wijsheid uit het regenwoud.

 

Catś Claw (Uncaria tomentosa) of kattenklauw is een houtige klimplant, uit het regenwoud van Peru, die tot 30 meter kan uitgroeien. Deze plant heeft zijn naam te danken aan de hoekige doornen die veel gelijkenissen vertonen met de klauwen van een kat.

Meer details

17,95 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

 

De belangrijkste actieve stoffen uit Catś Claw zijn de oxindolalkaloïden. Deze alkaloïden worden onttrokken aan de binnenschors van kattenklauw.

 

Indianen gebruiken al eeuwenlang de binnenkant van de bast van deze plant omwille van zijn positieve werking op het immuun- systeem en zijn optimalisering van de darmfunctie.

 

Catś Claw Pure van Nataos bevat het hoogste gehalte aan alkaloïden beschikbaar waaron- der de alkaloïden rhyncophylline, hirsutine en mitraphylline die een gunstig effect hebben op de circulatie. Het alkaloïde isopteropodine stimuleert vooral ons afweersysteem om lichaamsvreemde stoffen af te breken.

 

Inhoud:

Cat’s Claw Pure wordt aangeboden in een doos met 100 vegetarische capsules van 500 mg. Dit product bevat 100% pure alkaloïdrijke Cat’s Claw zonder toevoeging van andere vul-of bindmiddelen.

 

Aanbevolen dosis:

Neem 2 capsules 2 maal daags. 

 

Samenstelling:

CAT'S CLAW (Uncaria tomentosa), kattenklauw, vegetarische capsule.

20 Andere producten in dezelfde categorie: