Flor Essence Grotere weergave

Flor Essence

Nieuw

Vitaliseer je leven.

 

In de wereld van vandaag moet het menselijk lichaam meer dan ooit ongunstige (chemische) stoffen verwerken. Flor-Essence is een verzachtende, reinigende thee die op het meest fundamentele niveau reinigt.

Meer details

25,50 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Flor-Essence ondersteunt ,de natuurlijke zuivering en herstelling van het lichaam, langzaam en grondig. Dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door de reiniging stimuleert Flor-Essence uw levenskracht en stelt uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

 

Inhoud: 500 ml.

 

Aanbevolen dosis Volwassenen: 2 x daags, 30-60 ml Flor-Essence in een gelijke of dubbele hoeveelheid warm of koud water. Gebruik voor de toebereiding mineraalwater. In kleine slokjes uitdrinken.

Kinderen: (4 jaar en ouder): 2 x daags, 15-30 ml Flor-Essence. Innemen op de lege maag, tot een half uur voor het eten en/of vlak voor het slapen gaan. Na openen koel bewaren en binnen de 3 weken gebruiken.

 

Samenstelling

Grote Klis (Arctium Lappa) Al eeuwen lang wordt de grote klis gebruikt om het lichaam te zuiveren en te ontgiften. De Chinezen kennen er zelfs versterkende en voedende eigenschappen aan toe. Voor Flor-Essence gebruiken we enkel de wortels van gegarandeerd biologisch geteelde klis. De actieve bestanddelen bevatten 45% inuline, etherische oli�n, vitamines en een grote verscheidenheid van mineralen.

 

Schapezuring (Rumex Acetosella) Schapezuring is een overblijvende plant met kleine, roodachtige bloempjes die in de weiden groeit en tot ��n meter hoog kan worden. De actieve bestanddelen in de bladeren en de zaden worden al vele decennia gebruikt: schapezuring is dan ook bijzonder rijk aan vitamine C.

 

Witte Waterkers (Nasturtium Officinale) Deze aromatische, eetbare, wilde plant heeft een hoge voedingswaarde. Ze is rijk aan chlorophyl, vitamine A, C en K en verscheidene mineralen waaronder ijzer en jodium. Bovendien is ook de ontgiftende en versterkende werking van witte waterkers al jaren gekend.

 

Rode Klaverbloesem (Trifolium Pratense) We gebruiken enkel de bladeren en de bloemen van gegarandeerd biologisch geteelde rode klaverbloesem. Deze overblijvende plant kan zestig centimeter hoog worden, is afkomstig uit Europa maar tiert welig in Canada.

 

Bruinalg (Laminaria Digitata) Bruinalg wordt geloofd omwille van de voedende weldaad van zijn vele mineralen. Zo is dit kruid een belangrijke bron van jodium, een mineraal dat de energieniveaus helpt bijsturen. Ook de alginaten die het bevat, hebben weldoende effecten zoals bijvoorbeeld het verhinderen van de absorptie van zware metalen.

 

Rode Iep (Ulmus Rubra) Deze imposante boom hoort thuis in Noord-Amerika. Hij kan een twintigtal meter hoog worden. De schors van de rode iep wordt zeer vaak in de volkskunde gebruikt omdat ze tannines, plantaardige gomoplossingen en bittere bestanddelen bevat.

 

Russische Rabarber (Rheum Palmatum) Men oogst de dikke, weelderig vertakte wortels van deze grote, bebladerde, overblijvende plant pas in zijn vierde groeijaar. Het is bekend dat de Chinezen deze ijzerrijke wortels al sedert de oudheid inwendig en uitwendig gebruikten.

 

Gezegende Distel (Carduus Benedictus) Dit kruid heeft zijn naam beslist niet gestolen: het heeft zich de voorbije eeuwen immers bewezen als een ware zegen voor de mensheid. Wanneer het mogelijk is, gebruiken we biologisch geteelde gezegende distel.

30 Andere producten in dezelfde categorie: