Immunomax Grotere weergave

Immunomax

Nieuw

Immunomax: (AHCC, Active Hexose Correlated Compound) Een sterker afweersysteem dankzij Japanse paddestoelen.

Meer details

44,50 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Een goede immuniteit is belangrijk voor een gezond en vitaal leven. Aan de frontlinie van ons afweersysteem bouwen bepaalde nutrienten actief mee aan het bevorderen van een actief immuunsysteem dat voortdurend waakzaam is om het lichaam te beschermen.

In 1984 ontdekten Japanse wetenschappers een speciaal bestanddeel van paddenstoelen, AHCC (Active Hexose Correlated Compound). Het product Immunomax bevat een hoge concentratie van dit organische, actieve bestanddeel.

Dit plantaardig bestanddeel blijkt ons immuunsysteem te ondersteunen met tal van levenskwaliteit verhogende voordelen. Mensen die Immunomax AHCC gebruikten, melden een bevorderde levenskwaliteit, eetlust, een diepere slaap, minder vermoeidheid en een gevoel van welbehagen.

 

Inhoud: 60 cap.

 

Aanbevolen dosis

1 capsule, 2 maal per dag. Voor extra kracht: 4 tot 8 capsules per dag.  

 

Samenstelling

Ingrediënten per 2 capsules : Myceliumbereiding van Shiitake (Lentinula edodes) en Maitake (Grifola frondosa) 400,50 mg, microkristallijne cellulose (anti-klontermiddel), gelatinecapsule. Immunomax capsules bevatten als organisch actief bestanddeel het Active Hemicellulose Compound (AHCC) met polyscchariden en glycoproteïnen.

30 Andere producten in dezelfde categorie: