Verlaagde prijs! Chlorella Pure Grotere weergave

Chlorella Pure

Nieuw

De lichaamszuiverende kracht van algen.

Je bent bezorgd om je algemene gezondheid? Dan biedt Chlorella Pure de natuurlijke oplossing om een algemeen herstel van je lichaamsfuncties te bevorderen en je lichaam fit en gezond te houden.

Meer details

20,00 €

24,50 €

-4,50 €

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer info

Chlorella Pure is een voedingssupplement op basis van een ééncellige groen alg die ons lichaam bevoorraadt met alle nodige voedingsstoffen, zodat het lichaam zichzelf kan herstellen.De naam chlorella is afkomstig van twee Latijnse woorden die “groen” en “klein” betekenen. Ze verwijzen naar het ongewoon hoog gehalte aan chlorofyl (bladgroen) die de algen hun karakteristieke groene kleur geven.

 

Chlorella Pure wordt met succes gebruikt ter ontgifting waardoor de lever ontlast wordt en verhoging van de weerstand optreed. Chlorella Pure heeft de eigenschap om zware metalen te binden en af te voeren uit het lichaam.De CFG (“Chlorella Pure Growth Factor”) in het product zorgt ervoor dat de darmbacterie lactobacillus zich gemakkelijker vermenigvuldigt waardoor beschadigd darmweefsel sneller hersteld wordt.

 

Op die manier kunnen spijsverteringsproblemen vlugger opgelost raken.Chlorofyl is stimuleert de productie van de rode bloedcellen. Door het hoog gehalte aan chlorofyl in Chlorella Pure in combinatie met vitaminen, mineralen en aminozuren wordt ons natuurlijk afweersysteem gestimuleerd.

 

Naast het hoog gehalte aan chlorofyl stimuleert Chlorella Pure de vorming van interferon. Interferon zal op zijn beurt cellen van ons afweersysteem activeren, zodat een natuurlijke verdediging ontstaat tegen virussen. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat Chlorella Pure de weerstand van ons lichaam tegen verschillende infectieziekten verhoogt.

 

Inhoud: 240 tabletten

 

Aanbevolen dosis

10 tot 15 tabletten of meer naar behoefte.

 

Samenstelling: Chlorella alg

 

24 Andere producten in dezelfde categorie: